Wij zijn een huisartsenpraktijk in het nieuwe centrum die persoonlijke zorg vooropstelt. Het draait om u en we staan voor u klaar. Juist ook in deze bijzondere tijd.

Persoonlijke zorg dichtbij huis

Ons streven is om tijdens een consult of visite samen met u tot een beslissing te komen. Persoonlijke zorg en korte lijnen vinden we belangrijk. En ook dat u zelf mee kunt denken over uw gezondheid.
In ons centrum werken we samen met twee andere praktijken: praktijk Wennekes en Van de Meent en praktijk Bleeker en De Ruiter. Dit betekent dat u ook andere assistentes aan de telefoon kunt krijgen dan de vertrouwde assistentes Matty en Yvonne. Het betekent niet dat onze zorg is veranderd. Wel hebben we meer mogelijkheden wat betreft assistentenspreekuur, onderzoeken en chronische zorg [linken naar Chronische zorg].

Een afspraak kan vaak al op dezelfde dag

Een afspraak op dezelfde dag kan altijd als het moet, en kan ook vaak als u ‘s morgensvroeg belt. De assistentes stellen enkele vragen over de klacht waarvoor u komt, zodat zij en wij kunnen inschatten hoeveel tijd er nodig is. Mocht u niet willen vertellen waarvoor u komt is dat natuurlijk geen probleem. Wij vinden het belangrijk dat u met al uw vragen terecht kunt, dus schroom niet om te overleggen.

Er is elke dag spreekuur

We hebben dagelijks spreekuren op afspraak, een telefonisch (terugbel)spreekuur en de mogelijkheid voor een e-consult. Indien nodig doen we uiteraard ook huisbezoeken. Om de te waarborgen dat uw altijd op korte termijn terecht kunt, hebben we één dag per week een vaste waarnemend huisarts, dokter Vernooij.

We hechten aan hoge kwaliteit

Wij leveren reguliere huisartsenzorg en werken volgens de wetenschappelijke NHG-richtlijnen. We hechten aan hoge kwaliteit, aan opleiding en aan het up to date blijven van het hele team. Door samen te werken in ons team van huisartsen, verpleegkundigen, praktijkondersteuners en praktijkassistentes en met andere zorgverleners, realiseren we goede zorg dichtbij huis in Maarssen-Dorp.

Wij zijn tevens opleidingspraktijk voor de huisartsopleiding van het UMC Utrecht. Een huisarts in opleiding is een afgestudeerd arts die zich specialiseert tot huisarts in drie jaar tijd. Hij of zij werkt zelfstandig als arts, heeft dagelijks besprekingen met dokter Hodes of Van Beek. Eén dag per week is de huisarts in opleiding op het UMC Utrecht voor onderwijs.

Dokter Hodes is tevens kaderarts ouderenzorg en heeft extra aandacht voor de zorg rondom onze oudere populatie. Dokter van Beek volgt de kaderopleiding bewegingsapparaat; hij heeft extra interesse in klachten van gewrichten en spieren.