Plan direct online een afspraak of bel 0346 – 56 19 30 om een afspraak te maken. De assistente zorgt voor een afspraak die bij u past. Als u wilt, kunt u hieronder alvast de mogelijkheden bekijken.

Wilt u een afspraak maken bij uw huisarts?

Meneer C. van Beek is aanwezig op maandag, woensdag en vrijdag
Mevrouw E. Hodes is aanwezig op dinsdag, donderdag en vrijdag
Mevrouw K. Vernooij is aanwezig op dinsdag
Mevrouw L. Boomkens, huisarts in opleiding, is aanwezig op maandag, woensdag en donderdag

Twijfelt u of een afspraak nodig is?

Kijk dan eerst op Thuisarts.nl. Hier vindt u betrouwbare informatie over ziekte en gezondheid, gemaakt door artsen. Wij gebruiken Thuisarts.nl zelf ook als ondersteuning bij onze voorlichting aan patiënten, voor, tijdens en na het consult.

Heeft u een eenvoudige vraag? Of wilt u uitslagen bespreken?
Vraag de assistente dan om een telefonisch consult.

Kunt u alleen ’s avonds?

Dat kan. U kunt een avondspreekuur aanvragen via de assistente.

Kunt u niet naar onze praktijk komen?

Dan komt de huisarts bij u thuis langs. Maak een afspraak via de assistente. En bel als het kan voor 11:00 uur.

Bloeddruk meten, oren uitspuiten of een ander klein onderzoek of behandeling?

U kunt voor diverse behandelingen bij de assistente terecht. Zoals oren uitspuiten, injecties en wondbehandeling. Maar ook voor onderzoeken, zoals uw bloeddruk meten of een ECG. Maak een afspraak via de assistente.

Heeft u chronische zorg nodig?

Via de assistente kunt u een afspraak maken met een van onze praktijkverpleegkundigen. Zij begeleiden mensen met suikerziekte, longproblemen en hart- of vaatziekten. En mensen die hierop een verhoogd risico hebben. Ook begeleiden ze mensen die willen stoppen met roken. En ze bezoeken kwetsbare ouderen, zodat zij langer zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. Ze werken nauw samen met de huisartsen. Meer lezen over chronische zorg.

Heeft u psychische vragen?

De POH-GGZ is er voor de psychische vragen en gesprekken. Zowel voor volwassenen als voor jeugd. Zij heeft een consultduur van 40 min en neemt de tijd om allerlei psychische problemen met u te bespreken. Zoals somberheid, eenzaamheid, relatieproblemen, problemen met werk, burn-out of iets anders. U kunt een afspraak maken via de assistente.